Enter your keyword

Prozori

Prozori od drveta – način izrade

Sva stolarija se izradjuje od prvoklasne lamelirane gradje: jele, bora, smreke, merantija, arisa i hrasta. Drvo se suši veštačkim postupkom do suvoće 10 +/- 2 % vlažnosti.

Stolarija sadrži :
· dve dihtung gume (termičko-zvučne).
· eloksiranu okapnicu.
· PVC čep za okapnicu i dekompresioni prostor.
· dekomresioni prostor za izravnavanje spoljnjeg i unutrašnjeg pritiska vazduha.
· okov renomiranih svetskih proizvođača (Roto, Sigenija, GU).
· termoizolaciono  staklo flot 4+15+4 ( sa Argonom ili bez).
· završna obrada vodenim TIXO lakovima.
Prozori od Drveta - Renie 002 Prozori od Drveta - Renie 003 Prozori od Drveta - Renie 004
Forme
Sa mnogobrojnim formama i varijantama izrade Renie prozori se uklapaju u harmonične i različite građevinske situacije.
Sloboda dizajna, oblika kao i dimenzija je neograničena. Kako komplikovane izrade, tako i moderne prozorske forme sa Renie prozorima možete ostvariti. Kružne, deo kruga, polukružne ili kose pa čak i trapezaste ili potpuno nepravilne oblike možemo vam izraditi.
Kroz specijalan procesproizvodnje i finalne obrade, dobija se glatka površina sa visokom postojanošću na atmosferske uticaje. Za lakiranje se koriste isključivo visokokvalitetni lakovi i lazure poznatih proizvođača. Možemo izraditi najrazličitije forme prozora. Granica je vaša mašta.

Prozori drvo-aluminijum – Način izrade

Izrađuju se po sistemu EURO-NUT 68×85 mm. Drvo se završno obrađuje lazurom u dva sloja i lakira vodenim TIXO lakom. Ovakav tip prozora sadrži četiri dihtung gume i pruža maksimalnu termičku i zvučnu izolaciju. Aluminijum se može tonirati po želji kupca. Aluminijumska obloga duvet daje trajnu zaštitu od atmosferskih uticaja.
Prozori Drvo - Aluminijum - Renie 002Prozori Drvo - Aluminijum - Renie 003
Kvalitet i boje  prozora
Aluminijumski plast sa spoljašnje strane čini prozor trajno postojanim na atmosverske uticaje i kroz veliku paletu boja pruža mogućnost najfinijeg odabiranja. Sistem izrade drvenih prozora sa aluminijumskim plastom je vrhunac dostignuća u ovoj oblasti. Pošto sadrži četiri dihtung gume, svrstava se u red najkvalitetnijih produkata u današnje vreme. Iznutra, drvo garantuje toplinu, stabilnost forme i dug zivotni vek a sa spoljašnje strane aluminijum pruža trajnu zaštitu.
Kod prozora drvo-aluminijum Renie nudi izbor boja po RAL-paleti. Samim tim, omogućeno vam je da upotrebite pravu boju za vaš objekat.

SerbiaGermanEnglish