Garažna, kaubojska i šiber vrata

Svoju dizajnersku sposobnost usmerili smo i prema specifičnim željama i potrebama naših klijenata. Garažna vrata izrađujemo od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Pošto je reč o eksternim proizvodima poput ulaznih vrata, akcenat smo stavili na završnu obradu i lakiranje kako bi naš proizvod uspeo da odoli i najvećim iskušenjima poput kiše, snega, sunca…

Mogućnosti forme, veličine i posebne opreme koju ugrađujemo su neograničene.

Za veoma probirljive klijente među kojima su oni koji žele da opreme svoj kafe, svoju vikendicu isl. izrađujemo i vrata kaubojskog tipa. Popularna vrata iz mnogih “western” filmova svoju široku primenu našla su i komercijalnim svrhama. Mogućnost forme, veličine i opreme koju ugrađujemo su neograničene. Predstavili smo vam samo nekoliko od mnogobrojnih modela koje smo proizveli i ugradili.

Za prostorije u kojima ima dovoljno mesta, a zbog praktičnosti i brzine otvaranja proizvodimo i šiber vrata, to jest vrata sa kliznim sistemom otvaranja i zatvaranja. Mogućnost forme, veličine i opreme koju ugrađujemo su neograničene. Predstavili smo vam samo nekoliko od mnogobrojnih modela koje smo proizveli i ugradili.