Napredni Sistemi Kontrole Pristupa

Sistem otvaranja karticom, beskontaktni ili klasični (otvaranje brave ključem), AirKey sistemom ili spojen u sistem pametnih soba.

Kartični sistem otvaranja vrata može biti uradjen na vise nacina:

HAFELE DIALOCK
Nemacki sistem bez potrebnog ožičenja radi na baterije koje u proseku traju do pet godina. Brava sama signalizira kada je potrebno menjati baterije. Programiranje i rad ovog sistema moze biti zaseban ili sa pratecim HAFELE softwerom u zavisnosti od broja soba i zelje Investitora. Sistem omogucava nadogradnju HAFELE externih čitača na Vasa postojeca vrata, parking rampu, spa, bazen itd koji su povezani u ceo sistem kontrole pristupa preko HAFELE Softwera. Odlagac kartica u sobi HAFELE je specijalno konstruisan i dozvoljava upotrebu samo originalne kartice. Jedostavnim upravljanje sistemom sa recepcije za svagog gosta kreirate karticu po Vasoj zelji. U svakom trenutku neovisno elektronike, sva vrata mozete otvoriti kljucem koji je sastavni deo brave. Automatski zatvarac moze biti vidni ili skriveni u zavisnosti od zelja Investitora.

Sistem pametnih soba sadrzi externi čitač kartica na zidu, elektropihvatnik u stoku, magnetni kontaktor u krilu i stoku kao i automatski zatvarac za vrata, sa spoljasnje strane vrata je fiksna kugla dok je sa unutrasnje strane integrisana kvaka i cilindar sa panik funkcijom. Automatski zatvarac moze biti vidni ili skriveni u zavisnosti od zelja Investitora. Odalgac kartica u sobi je sastavni deo ovog sistema. Sam softver i sistem upravljanja pametnih soba Investitor bira prema svojim zeljama. U Srbiji je trenutno u ponudi vise firmi koje se bave projektovanjem i instalacijom opreme za pametne sobe.

AirKey sistem ili takozvani pametni cilindar pruza mogucnost da preko mobilne aplikacije kreirate pristup svakog klijenta. Aplikacija i softwer je besplatn. Na Vasem mobilnom telefonu mozete kreirati svakog korisnika, dodeliti i ograniciti njegov pristup. Korisniku posaljete skriveni kod na mobilni telefon i on jednostavno preko Bluetooth-a ulazi u objekat. Ovaj sistem je namenjen hostelima, hotelima ili popularnim dnevim stanovima (stan na dan) gde niste u obavezi da imate recepciju 24h niti bilo kakvo osoblje koje ce docekati gosta da bi mu dao karticu, kod ili kljuc. Jednostavno gost sve radi sam sa svojim mobilnim telefonom preko Bluetooth a bez potrebnog interneta.

Dizajn prilagođavamo vama i vašim potrebama, tako da ukoliko se opredelite za vrata koja nismo predstavili u hotelskim modelima ili ukoliko izaberete neki od modela iz drugih naših ponuda i imate specifične zahteve što se dizajna tiče, svakako nam se obratite, i izradićemo ih u skladu sa savremenim zahtevima i standardima hotelijerstva.