Enter your keyword

Masivna Drvena Ulazna Vrata

Ulazna drvena vrata proizvode se iz troslojno lepljenih elemenata, u mnoštvu dimenzija, oblika i boja. Primamljivi vizualni izgled i moderna estetska rešenja i eleganciju prostora moguće je postići ugradnjom dodatnih delova na vrata – brave, kvake, stakla i okova koji su izrađeni tako da povećavaju sigurnost i funkcionalnost vrata a ujedno se vizualno uklapaju u proizvod. Prema želji kupca vrata se izrađuju u kombinaciji sa staklom. Ustakljuju se sa IZO (termo izolacionim) staklima, ravnim ili ornament, debljine 4/16/4 mm. Svi spojevi su lepljeni lepkom koje je otporno na vodu a svi spojevi krila i štoka zatvoreni su gumenim dihtungom koji sprečava prolaz vazduha pa je tako postignuta odlična izolacija.

Izrađuju se od ariša, belog bora i hrasta. U standardnoj varijanti, vrata izrađujemo u debljini od 68 mm, a na poseban zahtev kupca  do 100 mm.. 

Vrata izrađujemo u svim dimenzijama uz savremeni dizajn koji se uklapa u vaš poslovni prostor ili stambeni objekat. Mogućnosti su neograničene. Vrata od masiva predstavljaju idealan spoj elegancije i kvaliteta. Kompletna konstrukcija vrata kao i ispune izrađuju se od precizno biranih elemenata drveta. Visok kvalitet izrade, dizajn, funkcionalnost i tehničke karakteristike vašem domu daju toplinu i lepotu.

EnglishGermanSerbia