Skip to content

Renie
Istorijat

 Firma “Renie”

Image 

Osnovana je u Novom Sadu 1988. godine prvenstveno iz ljubavi prema drvetu i umetnošću. U početku firma se bavila proizvodnjom unikatnog nameštaja i uređenjem enterijera ( kafea, restorana, poslovnog prostora …)

  Vođeni idejom  industrijske proizvodnje,

Od 1997. godine prestruktuiranjem kadrova i nabavkom specializovane opreme, firma svoju proizvodnju bazira na proizvodnji građevinske stolarije kako spoljašnje tako i unutrašnje.Tako iz male zanatske radnje, Renie kroz godine izbija u sam vrh evropskih proizvođača prozora i vrata. Višegodišnjim učestvovanjem na sajmovima osvaja nagrade za dizajn, kvalitet, kao i Veliku nagradu Privredne komore Vojvodine 2000. god. za industrijski dizajn vrata. 

 “Renie” danas

Svoju proizvodnju plasira u Nemačku, Austriju, Italiju, Makedoniju i Crnu Goru.  U savremenom pogonu po svim standardima Evropske Unije na površini od  1300 m2 radne površine proizvodi se stolarija sa već polako izgrađenim brendom. Vođeni idejom kvaliteta, vrhunskog dizajna i striktno poštujući ugovorene rokove, Renie je u mogućnosti da ispuni zahteve i najsloženijih projekata.

Image

 Proizvodni pogon firme "Renie"